Spring til indhold

Børneklip

Børneklipning op til 12 år.

Frisør til børn i Frederiksværk? Lækkeriet tilbyder børneklip i en tryg og glad stemning i vores salon, og ved klip til børn, der kan være usikre ved tanken om at få klippet håret er det en force.

Louise er en dedikeret mor til to, og hendes egen erfaring som mor har inspireret hende til at skabe en behagelig og sjov oplevelse. Hun forstår vigtigheden af at gøre oplevelsen med saksen i håret til en positiv oplevelse, og hun er passioneret omkring at skabe et trygt og behageligt miljø under besøget.

Louise er opmærksom på, at alle kan have forskellige behov og reaktioner, og hun har stor erfaring med at håndtere forskellige situationer på en rolig og professionel måde. Hendes venlige og tålmodige tilgang gør, at din pige eller dreng føler sig trygge og afslappede under hårsessionen.

Derudover er Louise også engageret i at skabe en sjov oplevelse. Hun har en kreativ tilgang til at få de små til at føle sig godt tilpas og underholdt under jeres besøg, og hendes mål er at skabe en positiv og mindeværdig oplevelse for både de små og deres forældre.

Louise har et stort hjerte og er dedikeret til at give den bedst mulige oplevelse. Med hendes erfaring hendes passion for at skabe et trygt og sjovt miljø kan du være sikker på, at være i gode hænder i Lækkeriet.

Vi tilbyder følgende behandlinger til dit barn

Priser

Bestil tid hos vores frisør i Frederiksværk

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores frisørsalon, hvor vi gerne gøre et besøg til en behagelig og sjov oplevelse. Ring og bestil tid til på telefonnummer 28 43 81 39 eller book en tid online. Louise, ser frem til at skabe en flot og holdbar frisure.

læs mere om hvad vi ellers kan tilbyde her