Spring til indhold

Fodbehandling Frederiksværk – Professionel fodpleje i vores klinik

Professionel Fodbehandling i Frederiksværk.

Få fine fødde

Almindelig behandling: Fokus på Klipning af negle beskæring hårdhudsområder

Dejligt fodbad med blødgørende sæbe – Hård hud og ligtorne fjernes ved beskæring – negle renses, klippes og files. Neglebånd opblødes og fjernes – Afsluttende fodmassage med blødgørende creme.

Behandlingen begynder med et dejligt fodbad med blødgørende sæbe. Herefter får du en behandling, så englene synger. Hård hud og ligtorne fjernes med yderste opmærksomhed på dig og din fod.

Negle renses, klippes og files og neglebånd opblødes og fjernes. Afsluttende gives du en massage med blødgørende creme og skulle det være tid for det, så påføres der lækker lak kyndigt på tåneglene i vores hyggelige klinik. Kyndige hænder nusser og plejer.

Dobbelt tid

2 x alm. behandling i forlængelse af hinanden. Tag din en ven eller en partner med og bliv forkælet den samme dag efter hinanden.

Luksus fodbehandling

Som alm. + en lækker peeling med blødgørende og fugtgivende bambusscrub, der fjerner døde hudceller og efterlader huden glat og blød.

Delbehandling – nedgroet negl/ligtorn/negleklip

Kort behandling af specifikt problem, i alt 20 min.

Gå all in på selvkærlighed og vælg en luksus behandling. Og for at toppe det hele af, kan du få lagt en dejlig holdbar Shellac på neglene. Vi har et overdådigt udvalg af smukke lakker til dine negle på tæerne. Du kan med sikkerhed finde en farve der passer til dig lige nu.

Shellac på neglene

fodbehandling med lak

Mange flotte farver også fransk/hvid kant

Der er mulighed for at side i stolen og tage dig god tid til at væge netop den farve, du gerne vil have på dine negle på tæerne. Bliv forkælet med en flot lak. Og lys dagen op med dine smukke negle.

Shellac benyttes både til naturnegle og produkt. Behandlingen skal udføres af en negletekniker, og kan derfor ikke bruges derhjemme. Lakken skal hærde i UV lys for at give den styrke, der får den til at holde i 14 dage. Den kan ikke lufttørre som almindelig neglelak.

Netop holdbarheden er det mange godt kan lide. Særligt om sommeren og i foråret, hvor sandalsæsonen sparkes i gang, er denne lak meget populær. Og ikke mindst i forbindelse med jul og nytår, hvor smuk lak på tæerne kan pynte i en elegant sko til festen.

Har du brug for at få tage din lak af, så kan vi også hjælpe dig med at tage den af. Så mød op og bliv forkæl dig selv med dejlig fodpleje i Lækkeriet, det er det vi er til for.

Massage af din fod og tæer

fodbehandling Frederiksværk fodmassage

Få løsnet op for den travle hverdags spændinger og glemme tiden et øjeblik og huske dig selv! Fodmassage kan også tilbydes som ekstra tillægsbehandling i forbindelse med andre behandlinger.

Og udover den formidable behandling af dine fødder, så er der også god stemning, kaffe og altid tid til en hyggelig samtale. Når det er koldt, tændes der op i brændeovnen og den gode atmosfære højnes yderligere. DEr er altid glade smil og god stemning i klinikken.

Skulle du have brug for at få en god creme med hjem, så sælger vi også udvalgte gode produkter til dig du kan bruge derhjemme indtil du kommer igen. Du kan helt sikkert og trygt overlade os dine fødder og læne dig tilbage, og vente på at englene synger, mens du får forkælet dine fødder af Søs eller Mie.

Der er mange der prøver at få behandlet fødderne for første gang, og de booker som regel igen inden de forlader klinkken. Det er simpelthen så skønt og vanedannende at få plejet sig selv.

Bestil tid til professionel fodbehandling i vores klinik i Frederiksværk. Book tid online. Bestil en tid ved at ringe på 28438139.