Spring til indhold

Salon hair by Koldenborg – klip og ny frisure til alle

Frisør salon i frederiksværk i Halsnæs

Velkommen hos Frisør i Frederiksværk: Klip og farvning.

Frisør salon hair by Koldenborg tilbyder balayage, dame og herre klip, farvning. Bestil tid til frisør i Frederiksværk. tlf. 28438139 eller Book online.

salon hair by Koldenborg: Professionel råd og vejledning til dig og dit hår

Altid konsultation og rådgivning til dig inden Louise går i gang med at trylle. Professionel vejledning gennem en samtale om dig og dine ønsker for dit hår danner grundlaget for den efterfølgende kreative proces. Louise tager i mod kunder fra Halsnæs og omegn.

Sidder du i Tisvildeleje, Liseleje og Frederikssund, er du selvfølgelig også meget velkommen. Vi har altid smil og glæde til dig i hyggelig stemning i vores salon Lækkeriet.

Er du vant til at gå til frisør København og Frederiksberg, men sidder nu i sommerhuset i Liseleje og har brug for ikke at skulle kører så langt?! Så har du nu heldigvis Lækkeriet.

Hårvask i dejlig atmosfære
Frisør salon Frederiksværk Hair by Koldenborg

Kvalitet i lækker atmosfære

De dejlige sofalignende stole er en oplevelse at sidde i, mens du får vasket dine smukke lokker. For efterfølgende at komme under Louises dygtige behandling i stolene nede i forretningen.

Det er altid en fornøjelse at besøge vores salon på Nyvej 16 C. Den gode stemning og de mange behandlings steder giver et vel af liv og aktivitet med positiv stemning. Når du forlader salonen får du ikke bare en lækker frisure med dig, men også en dejlig stemning.

Salonen ligger lige over for 365, der tidligere var kendt som Fakta. Derudover er der ikke så langt til det dejlige naturområde, hvor man kan gå en tur og nyde det flotte landskab før eller efter dit besøg i Lækkeriet. Men spørg Louise, hun har for vane at gå en tur og blive klar til dagen hver morgen i området i Asserbo plantage.

Louise er kendt for at være god til børn – også når det ikke lige er helt så let at skulle have en saks i sit håret!

Velkommen i vores salon på Nyvej 16C, 3360 Liseleje. Her kan du være sikker på at få en god behandling i en lækker atmosfære. Velkommen i vores salon på Nyvej 16C, 3360 Liseleje.

Du kan være sikker på at få en god behandling i en lækker atmosfære. Sæt dig i sofahjørnet og vent på at blive forkælet af Louise eller en af de andre skønne mennesker, der står klar til at give dig velvære fra top til tå.

Der er mulighed for mange andre typer af wellness til dig i Lækkeriet. Faktisk er det muligt at få plejet og forkælet hel kroppen. Når du har fået ordnet håret. Der er mulighed for mange andre typer af besuty-behandlinger til dig i Lækkeriet. Faktisk er det muligt at få plejet og forkælet hel kroppen.

Oversigt: Se udpluk af behandlinger

Californication

Den ultimative vitamin indsprøjtning. En californication starter med en afrensning af håret og med patenteret vitaminkrystaller fjernes ophobninger nænsomt af mineraler, metaller og forurening ( F.eks kalk , klor, nikotin). Renser hovedbunden og efterlader hår og hovedbund pH neutralt.

Derefter udføres en olaplex behandling. Dette genopbygger hårets kerne. Til sidst plejes håret med en professionel kur fra Malibu c, der blandes specielt tilpasset dig, af fugt, plante protein og glans. Med denne behandling kan forventes et smukt blankt og stærkt resultat med stor smidighed og høj glans, det tager 1 time og 30 min.

Olaplex stand alone

Olaplex er et patenteret molekyle der som salon behandling genskaber og reparere svovlbroer. Med denne professionelle behandling, kan trist og ødelagt hår genopbygges med op til 99%. Jeg anbefaler olaplex no3 til efterfølgende vedligeholdelse en gang ugenligt.

Professionel kur kan vælges enkeltstående eller i forbindelse med anden behandling.

Dame

Vask Klipning Let føn og styling

Luksus

Hårvask og professionel hår kur Hovedbundsmassage Klipning Føn og styling.

Herre

Klip inkl. vask og føn.

Børne op til 6 år og Junior op til 12 år

Læs mere om vores andre behandlinger