Spring til indhold

Bryn og vippe behandlinger i Liseleje

Bryn og vippe behandlinger Liseleje

Bryn og vippe behandlinger i Liseleje til dig fra Line

Vippe og bryn behandlinger tilbydes til dig i Liseleje. Vores dygtige og altid smilende vippeteknikker Line farver og retter dine bryn og vipper. Velkommen til nænsomme behandlinger i behagelige omgivelser. Bryn og vipper rettes med pincet eller voks.

Lashlift udføres ligeledes af kyndige hænder. Lashlift er endnu en del af viften af bryn og vippe behandlinger i Liseleje, som Lækkeriet tilbyder. Lashlift er et semi permanent buk af dine naturvipper, så de syner og virker længere. Lashlift behandlingen kan ved delux behandling afsluttes med en genopbyggende og fugtgivende kur til dine vipper. Lashlift kan vælges med eller uden farve.

Vippeextensions laves af Line. Der tilbydes bl.a. klassisk eyelash extensions. Ved denne metode påsættes vipper 1:1, det vil give dig et naturligt look. Til dig som bare ønsker at fremhæve dine vipper med et let udtryk. Klassiske lashes med flat lash kan også vælges. Vipperne påsættes 1:1, som klassisk men til forskel fra de klassiske vipper bruges her vipper, man kalder for Flatlashes. Flatlashes er en flad vippe, der fremstår tykkere og mere markeret end den klassiske, og er delt i to i spidsen. De giver et mere fluffy og markeret look. Ved denne metode påsættes der en blanding af volume vipper og klassiske vipper, dette er med til at give dig et let fyldigt look og er rigtig godt hvis du ønsker vipper med mere wauw effekt. Et typisk hybrid sæt vil bestå af 80% volume og 20% klassiske.

Line anbefaler at bruge Lash shampoo hver dag for at rense for snavs/søvn og for at gøre extensions mere flexibel og derved forbedre holdbarheden af dine vipper. Fås med eller uden børste. Børsten er med til en nem fordeling og rensning af dine vipper.

Læs mere om vores andre behandlinger

Book tid nu!